TIETOTURVA
PALVELUNA

Tietoturvaa pilvipalveluna

Tietoturvaa, ylläpitoa ja salasanojen hallintaa palveluna

Tietoturvan tärkeyttä ei voi riittävästi korostaa, sillä kaikki data kulkee aina jonkunlaisen tietokoneen kautta, oli kyseessä sitten pöytätietokone, kannettava, palvelin, tabletti tai matkapuhelin. Tietoturvan heikon lenkki on aina välinpitämätön käyttäjä. Tästä syystä kaikki päätelaitteet tulee aina suojata ja data varmuuskopioida. Näin vältytään suurilta vahingoilta. Kustomrigin tietoturvapalvelu SaaS on F-Securen sertifioima. Palvelu toteutetaan yrityksille suunnatulla F-Secure Elementsillä, joka on pilvipohjainen tietoturvajärjestelmä.

Virustorjunnan lisäksi sertifioitu asiantuntija ylläpitää tietokoneiden ohjelmisto- ja järjestelmäpäivitykset sekä poistaa mahdolliset pöpöt veloituksetta. Eräät teleoperaattorit myyvät yrityksille uudelleen brändäämäänsä versiota F-Secure Safesta. F-Secure Safe on kuluttajatuote ja se on tietoturvaominaisuuksiltaan huomattavasti suppeampi kuin F-Secure Elements. Esimerkiksi kaikki ohjelmistojen päivitysominaisuudet ja keskitetty palomuuriprofiilien luonti puuttuvat siitä.

Perustason palvelun hinta tietokoneille ja palvelimille on 15€/kk/kone, ja korkeimman tason hinta on 17€/kk/kone alv0%. Ohjelmistolisenssien hinta sisältyy palvelun hintaan.

Puhelimien tietoturvaa voi parantaa F-Secure Mobile Protectionilla. Haittaohjelmien torjunnan lisäksi siitä löytyy VPN, jolla seurantayritykset voi estää. Sillä voi myös ulkomailla ollessaan määritellä virtuaalisijainniksi Suomen ja katsoa Yle Areenaa.

Palvelun hinta mobiililaitteille on 5€/kk/laite alv0%

Salasanojen hallinta on tuikitärkeää, mutta se yllättäen jää monilta hyödyntämättä. Kaikki inhoavat vaikeiden salasanojen muistamista. Salasanojen hallintajärjestelmällä voi kuitenkin helposti käyttää huippuvaikeita salasanoja ja laittaa koneen kirjautumaan kaikkiin palveluihin automaattisesti. Salasanojen hallintajärjestelmän voi laittaa myös puhelimeen, ja synkronoida salasanat käyttäjän kaikkien laitteiden välillä. Unohda paperilaput ja hukkuneiden salasanojen etsiminen ja käytä se aika johonkin järkevään.

Palvelun hinta salasanojen hallintaan on 4€/kk/käyttäjä alv0%. Ohjelmistolisenssin hinta sisältyy palveluun ja yhdellä käyttäjällä voi olla useita eri laitteita samaan hintaan.


Ota yhteyttä, niin laitetaan tietoturva-asiat kuntoon.

Tietoturva

Kustomcloud

IT-pilvipalvelut

 


Palvelemme
MA-PE klo 09-19

Copyright (C) 2021