PIENILLE YRITYKSILLE

Kustannus-tehokkaita pilvipalveluita

Kustomcloud

Kustomcloud pilvipalvelut

Kustomcloud tarjoaa kustannustehokkaasti pienille yrityksille yhtä laadukkaita työkaluja kuin pörssiyhtiöillä on käytössä.

Skaalautuvien pilviratkaisujen ansiosta pääsee ketterästi mukaan. Ne sopivat niin aloittavalle yrittäjälle kuin useamman henkilön työllistäville yrityksille. Pilvipalvelut ovat riskitön vaihtoehto, sillä kalliita laite- ja ohjelmistoinvestointeja ei tarvita. Pilviohjelmiston voi hankkia jatkuvaan käyttöön tai vaikka vuokrata vain kuukaudeksi satunnaiseen projektiin.

Pilvipohjaisten ohjelmistojen etu perinteisiin nähden on siinä, että ne eivät vanhene koskaan. Käytössä on siis aina tuoreimmat ohjelmistoversiot. Ylläpidon kannalta pilvipohjaisuus on huomattavan kustannustehokasta, koska se lisää mahdollisuuksia hallita laajoja kokonaisuuksia. Loppuasiakkaan on myös hyvin helppo seurata kustannuksia, sillä Kustomrig laskuttaa kaikki pilvipalvelut aina samalla laskulla 3kk välein. Pilvipalvelut eivät kuitenkaan yleensä ole ainoa vaihtoehto, vaan usein hybridiratkaisut toimivat parhaiten. Hybridiratkaisussa pilvipalvelut ovat täydentämässä jo olemassa olevaa ympäristöä, jota mahdollisuuksien mukaan elinkaarensa lopussa hivutetaan kohti pilveä.

Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi paras ratkaisu.

Kustomcloud

IT-pilvipalvelut

 


Palvelemme
MA-PE klo 09-19

Copyright (C) 2021